Sony geeft gratis PS VR game weg

News
vrijdag, 31 december 2021 om 10:00
pirate flightf1640935510
De aankondiging van de PS Plus games voor januari 2022 ging zonder gratis PS Plus games voorbij. Nu blijkt Sony tóch nog een PS VR cadeau voor ons in petto te hebben. En goed nieuws: je hebt er niet eens PS Plus voor nodig!
Sony viert het vijfjarige bestaan van de PS VR en bood daarom de afgelopen maanden al drie PS VR games aan voor PS Plus abonnees. Nu is dat aanbod verlopen en was er de stille hoop dat er nieuwe gratis PS VR games zouden worden toegevoegd. Dat is helaas niet gebeurd. Toch heeft Sony nog een verrassing voor ons, die nergens aangekondigd is: vanaf nu tot 13 januari 2022 is de game Pirate Flight gratis te downloaden. En het mooiste is: Dit keer is dit cadeautje niet alleen voor PS Plus abonnees, maar voor iedereen!

PS VR game Pirate Flight gratis in de PS Store

Pirate Flight is een de 'meest casual VR vlieg game' gemaakt door Andreas von Lepel en bevat 90 missies, verspreid over 3 werelden. Je vliegt, shiet en racet door ringen in een drietal kleurrijke werelden. Geen ingewikkelde besturing, landen of andere moeilijke dingen, deze game is bedoeld om fun te hebben. Bovendien is de game een prima eerste kennismaking met VR met een speciale comfort mode.

Normaal kost Pirate Flight €14,99, maar is nu tot 13 januari 2022 gratis in de PS Store te scoren.

Claim hier Pirate Flight voor PS VR in de PS Store.
Onverwachte cadeautjes zijn de leukste cadeautjes, dus deze pakken we graag uit!