Drive to Survive seizoen 5 is nu te zien bij Netflix

News
vrijdag, 24 februari 2023 om 17:00
formula 1 drive to survive s5 e1 native 00 36 58 00f1677243517
Voor het nieuwe F1-seizoen moeten we nog een weekje wachten, maar gelukkig is het wachten iets makkelijker gemaakt. Drive to Survive seizoen 5 is nu namelijk te zien op Netflix.
Voorafgaand aan het nieuwe racejaar komt Netflix de laatste jaren altijd met een nieuw seizoen Drive to Survive en dat is dit jaar niet anders. Tien nieuwe afleveringen zijn nu te zien bij de streamingdienst, klaar om te bingen.
Voor het nieuwe seizoen staat het afgelopen jaar in de spotlight, met een aantal interessante onderwerpen. Zo was er natuurlijk de hoop van Ferrari op de titel, maar dat uiteindelijk valse hoop bleek te zijn. Er was de dominantie van Max Verstappen en de overschrijding van de budget cap bij Red Bull Racing.
En dan was er ook nog eens het vertrek van Daniel Ricciardo, misschien wel het bekendste gezicht in Drive to Survive. Maar voor dat probleem heeft de producent waarschijnlijk al een oplossing gevonden.

De terugkeer van Verstappen

Seizoen 5 kent ook de terugkeer van een belangrijk ‘personage’ voor de serie. De afgelopen twee seizoenen was Max Verstappen namelijk niet in de serie te zien, omdat hij het niet eens was met de manier waarop coureurs en gebeurtenissen werden geportretteerd in de show.
Sindsdien heeft F1 CEO Stefano Domenicali de regerend wereldkampioen en de producten om tafel gezet, om over de kwestie te praten. Dat is succesvol geweest, want Verstappen is weer te zien in het nieuwe seizoen van Drive to Survive.

Populair Nieuws