Donnie Yen voegt zich bij de cast van John Wick 4

News
vrijdag, 04 juni 2021 om 11:00
De John Wick films staan bekend om hun snoeiharde actie, interessante lore en de grote acteurs die eraan meewerken. Dat laatste lijkt ook weer een zekerheid voor John Wick 4, want Donnie Yen is aan de cast toegevoegd.
John Wick is ook begonnen als een losstaande film, maar is sindsdien uitgegroeid tot een enorme franchise. Zo wordt er ondertussen al gewerkt aan John Wick 4 en staat John Wick 5 ook al op de planning. Voor John Wick 4 is nu een grote acteur aan het project toegevoegd.
Deadline meldt namelijk dat Donnie Yen onderdeel is geworden van de cast. Dat wordt bevestigd door regisseur Chad Stahelski en producent Basil Iwanyk, die zin hebben om met de acteur uit Hong Kong samen te werken.

Waar heeft Donnie Yen nog meer in gespeeld?

Er is qua details nog niks bekend over de rol van Donnie Yen, maar we kunnen er zeker van zijn dat hij zijn vaardigheden als martial arts artist mag gaan tonen. De acteur staat daar namelijk om bekend en heeft met rollen in blockbusters als Rogue One: A Star Wars Story, Mulan, xXx: Return of the Xander Cage en de IP Man franchise laten zien dat meer in huis heeft dan alleen indrukwekkende stunts.
In John Wick 4 zal Donnie Yen naast - of tegen - Keanu Reeves gaan spelen, die opnieuw de hoofdrol op zich neemt. Daarnaast is ook een grote rol aangekondigd voor de Japans-Britse popster Rina Sawayama.