Doctor Strange 2 merchandise lijkt de grote villain te verklappen

News
dinsdag, 02 november 2021 om 12:00
doctor strangef1643108642
Op nieuwe puzzels en kleurplaten van Doctor Strange 2 wordt er gehint naar een mogelijke villain voor Doctor Strange and the Multiverse of Madness. En niet de minste, namelijk Shuma-Gorath.
Er lijkt een schurk te zijn gelekt voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De schurk zal staan op de kleurplaten en puzzels die gemaakt zijn voor de film. Op de afbeelding die gedeeld werd via Resetera, zie je Doctor Strange vechten met een groot wezen dat lijkt op een octopus met een groot oog in het midden van zijn hoofd. Eerder werd er al gehint dat Strange het zal opnemen tegen Gargantos in het tweede deel, maar nu lijkt het mogelijk meer te hinten naar Shuma-Gorath.
Shuma-Gorath verscheen voor het eerst in de Marvel Comics in 1973. Hij werd bekend als een vijand van Doctor Strange. Naast Doctor Strange heeft Shuma-Gorath ook gevochten tegen de Fantastic Four, Avengers, de Invaders en Groot van Guardians of the Galaxy. Verder was hij recent te zien in een aflevering What If…?

Krachten Shuma-Gorath

Shuma-Gorath bestaat al sinds het begin des tijden, hij is dan ook een Great Old One uit de Lovecraft Mythos. Het wezen is dan ook origineel al bedacht in de jaren '20. Shuma-Gorath kan met zijn krachten vervormen naar elk levend wezen in verschillende dimensies. Daarnaast kan hij ook energiestralen schieten uit zijn tentakels en zijn oog.
Doctor Strange and the Multiverse of Madness komt op 6 mei 2022 uit in de Verenigde Staten. Benedict Cumberbatch zal weer terugkeren als Dr. Stephen Strange. Naast Dr. Strange zullen ook Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Wong (Benedict Wong) terugkeren in de MCU. De film zal ook Miss America introduceren, gespeeld door Xochitl Gomez en nog drie andere personages.

Populair Nieuws