Alternatieve Marvel-serie What If...? morgen te zien op Disney+

News
dinsdag, 10 augustus 2021 om 15:45
what if peggy carter disney marvelf1628602402
Het MCU-universum wordt steeds verder uitgebreid door Disney en Marvel. Zo kan je deze week genieten van de alternatieve serie What If…? op Disney+.
Wat als? Het is een vraag die waarschijnlijk iedereen wel een keer stelt tijdens het kijken van een film of serie. Wat als dat karakter het gevecht had overleefd? Wat als dat personage nooit heeft besloten om die ingrijpende beslissing te maken? Door ogenschijnlijk kleine gebeurtenissen kan de loop van een film of serie namelijk compleet op de kop gezet worden.
Dat uitgangspunt gebruiken Marvel en Disney nu voor de nieuwe serie What If…? In de animatieserie krijgen we verschillende situaties uit het MCU te zien met bekende superhelden, maar ze lopen niet af zoals we zouden verwachten. In de eerste aflevering van What If…? is het bijvoorbeeld niet Steve Rogers, alias Captain America, die het super soldier serum krijgt van Dr. Erskine, maar Peggy Carter.
Voor de serie zijn bovendien de acteurs uit de MCU-films opgetrommeld door Disney. Zo wordt de superkrachtige Peggy ingesproken door Hayley Atwell en mag Chris Evans een stuk minder sterke Steve Rogers inspreken. Alle aflevering hebben daarnaast ook een narrator, een rol die wordt vertolkt door niemand minder dan Jeffrey Wright (Westworld, Boardwalk Empire).

Laatste rol van Chadwick Boseman

Naast Captain America en Peggy Carter zijn er nog veel meer MCU-helden die we voorbij zullen zien komen in What If…? Zo gaan we onder andere ook andere situaties rondom Thanos, Vision, Howard Stark en Killmonger zien.
Laatstgenoemde is trouwens niet het enige karakter uit Black Panther die verschijnt in de animatieserie. Er is namelijk ook een speciale rol weggelegd voor T’Challa. Het is namelijk het laatste werk wat Chadwick Boseman heeft verricht voor Marvel, voordat hij plotseling overleed in augustus 2020 aan darmkanker..

Populair Nieuws