De nieuwe PlayStation Now games zijn bekend!

News
dinsdag, 02 november 2021 om 12:30
mafia definitive edition 4f1598451103
Elke maand komt PlayStation weer met allerlei epische games voor haar PlayStation Now streamingdienst. November is uiteraard geen uitzondering, bekijk de beschikbare games hieronder.
We trappen de maand november af met Mafia: Definitive Edition. Niet alleen is dit visueel een betere versie van de normale Mafia, ook is de verhaallijn iets aangepast. Geniet van een prachtig gemaakte map die een stad uit 1930 moet voorstellen.
Naast deze verbeterde versie van Mafia komt ook Final Fantasy IX naar PlayStation Now. Deze negende game uit een franchise biedt een avontuur in het rijk Alexandria. Zidane, Vivi en Garnet ontmoeten elkaar en ontdekken allerlei geheimen uit het verleden. De graphics zijn misschien niet top tier, maar het is een klassieker die perfect is voor JRPG-fans.
Dan staan er nog twee games op het lijstje. De eerste is Celeste, een actievol spel waarin je Madeline speelt die zich een weg naar boven van een berg moet vechten. Het spel lijkt simpel, maar zit vol met actie, heeft een prachtige stijl en ook een interessante verhaallijn.
Hekkensluiter van de maand november is het hilarische spel Totally Reliable Delivery Service. Het spel lijkt qua graphics erg op Undercooked, alleen heeft dit delivery service spel een open wereld waarin je pakketjes moet bezorgen.

Wat is PlayStation Now?

PlayStation Now kan gezien worden als een soort Xbox Game Pass. Je betaalt maandelijks een bedrag om populaire PlayStation games te spelen. Maar in plaats van de games te downloaden, kan je alle titels streamen. De PlayStation Now service is daardoor niet alleen beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5, maar ook voor PC.
Maandelijks komen er nieuwe games bij. Op de dienst zijn ook oudere PlayStation 2 en PlayStation 3 games te vinden. Wanneer je speelt op een PlayStation 4 Pro of PlayStation 5 is er ook 4K ondersteuning.