Dit zijn de nieuwe PlayStation Now games van februari

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 12:30
gta trilogy definitive editionf1636730260
Iedere maand voegt Sony een aantal games toe aan PlayStation Now, een streaming service van verschillende games. Ook deze maand komen weer een aantal games naar de dienst en nu is bekendgemaakt welke games dit zijn.
De grootste game die in februari naar PS Now komt is Grand Theft Auto: Vice City The Definitive Edition, één van de drie geremasterde GTA-games die vorig jaar zijn uitgekomen als een bundel. Er waren al geruchten dat deze game naar PS Now zou gaan komen. De andere twee games in de trilogie zijn niet te spelen via PlayStation Now.

Welke games komen er nog meer naar PlayStation Now?

Naast de GTA: Vice City komen ook Death Squared, Little Big Workshop and Through the Darkest of Times naar de dienst. Hoewel Grand Theft Auto: Vice City The Definitive Edition in mei weer van de dienst verdwijnt, zullen de andere games wel langer op de dienst blijven staan.
De vraag is alleen of PlayStation Now nog lang blijft bestaan. De kaarten die je in de winkel kon kopen voor een PS Now abonnement zijn namelijk uit de winkels gehaald. Dat zou volgens geruchten gedaan zijn om voor te bereiden op een soort Game Pass van PlayStation.
Mocht deze nieuwe dienst er dus komen dan zal dit PS Now en PS Plus combineren en net zo werken als het Xbox Game Pass Ultimate abonnement. De toegevoegde games zullen dan waarschijnlijk in dat nieuwe abonnement komen te zitten, als dat er inderdaad komt.

Populair Nieuws