Eerste State of Play van 2022 aangekondigd door Sony

News
maandag, 31 januari 2022 om 15:30
Sony heeft aangekondigd wanneer er weer een nieuwe State of Play zal plaatsvinden. Het online event vol PlayStation nieuws zal op 2 februari worden gehouden. Dit is bekendgemaakt op Twitter.
Sony komt een paar keer per jaar met een nieuwe State of Play. Het online evenement is bedoeld om nieuws te brengen rond de PlayStation zelf of games die op de PlayStation gaan verschijnen. De aankomende State of Play, die op 2 februari zal plaatsvinden om 23:00 Nederlandse tijd, is de eerste van 2022.

Wat zal er tijdens de State of Play worden getoond?

Eén game staat centraal tijdens de State of Play en dat is Gran Turismo 7. De grote PlayStation racegame moet ergens dit jaar uit gaan komen en spelers zijn al langer benieuwd naar meer informatie over de game. Woensdag zal daar nu hopelijk meer duidelijkheid over komen.
Tijdens de aangekondigde State of Play zal er dertig minuten aan gameplay op de PS5 te zien zijn en ook zal er ander nieuws over de racegame worden gedeeld. Daarnaast zal er ook ander nieuws worden gebracht rond PlayStation, maar dit zal kleiner nieuws zijn.
Dat er rond deze tijd een nieuwe State of Play aan zou komen, zal niet voor iedereen een verrassing zijn. Er gingen namelijk al eerder geruchten rond dat er eind januari of begin februari een nieuwe State of Play aan zou komen. Dit gerucht blijkt dan ook te kloppen.