'Deze GTA remastered game komt naar PlayStation Now'

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 14:00
gta vice cityf1618407055
De mogelijk zit er dik in dat GTA Vice City Remastered, die deel uitmaakt van de GTA trilogie, dit jaar nog naar PlayStation Now komt. De trilogie bestaat uit drie games die elk weer apart uitgebracht gaan worden, en binnenkort is dus GTA Vice City aan de beurt.
Op Twitter hebben meerdere PlayStation spelers een advertentie in de PS Store gedeeld. Op deze advertentie staat het logo van de GTA Vice City Definitive Edition afgebeeld. Hoogstwaarschijnlijk is deze advertentie te linken aan een release van de game op PS Now. Volgens de advertentie is de Vice City beschikbaar vanaf 2 mei 2022. Dat de drie games uit de GTA trilogie allemaal apart uit zullen komen was al bekend, maar dat dit zo vroeg op de planning staat, verrast menige gamer.
In november 2021 kwam de GTA remastered trilogie uit op consoles en PC. In de trilogie zijn drie oude maar enorm populaire GTA games beschikbaar voor het moderne publiek. Deze games zijn GTA Vice City, Grand Theft Auto: San Andrea en Grand Theft Auto III. De drie games zouden een verbeterde versie van de PlayStation 2 editie zijn, maar helaas wist de trilogie maar weinig harten te veroveren. De games zitten vol met bugs en hebben vreselijke prestatieproblemen.

Is de GTA remastered trilogy het waard?

Toch wordt er flink gesleuteld aan de remastered trilogy van GTA. Eind december 2021 is een flinke patch uitgekomen waarin maar liefst 117 bugs en glitches opgelost zijn. Twijfel je nog of je de game nou wel of niet moet halen? Wij hebben een mooi lijstje met voor en nadelen gemaakt zodat de keuze voor jou misschien iets makkelijker wordt.

Populair Nieuws