Dit is wanneer Xbox onthult wat de plannen zijn met het merk

News
dinsdag, 13 februari 2024 om 9:30
xbox series xf1637772091
Sinds de wilde geruchten over de plannen voor Xbox exclusives, wachten veel fans af wat het bedrijf nu echt in petto heeft. Xbox heeft nu onthuld wanneer die duidelijkheid er komt.
Vorige week kondigde Xbox eerst trots aan dat de omzet hoger dan ooit was na de overname van Activision Blizzard, maar niet lang daarna kwamen er heel andere berichten naar buiten. Microsoft zou namelijk niet tevreden zijn met de resultaten en grote Xbox exclusives als Starfield en Indiana Jones and the Great Circle naar PS5 willen brengen.
Daarnaast kwamen er nog meer geruchten naar buiten over de toekomst van Xbox. In plaats van de geruchten te ontkennen, liet Phil Spencer via X weten dat er deze week meer duidelijkheid zou komen over de toekomst van Xbox. Wanneer precies dat alleen zou zijn, was niet bekend.
Nu is wel bekend wanneer de toekomstplannen bekend worden gemaakt. Het Xbox-kanaal op X heeft namelijk laten weten dat er op 15 februari om 21:00 Nederlandse tijd een officiële podcast wordt gehouden met Phil Spencer, Xbox-president Sarah Bond en Head of Microsoft Studios Matt Booty.

Belangrijke update voor de fans

Veel fans wachten met smart af wat de top van Xbox precies te melden heeft. Het nieuws dat grote exclusives namelijk naar de PS5 zouden komen schoot namelijk in het verkeerde keelgat van veel Xbox-fans. Zij vinden immers dat het bedrijf dan de decennialange strijd met PlayStation permanent verliest.
Na de geruchten zijn er zelfs invloedrijke Xbox-influencers geweest die direct hun steun hebben ingetrokken voor het merk. Het is nog even afwachten of ze op donderdag terug moeten komen op hun woorden.

Populair Nieuws