‘Dit is wanneer The Batman naar HBO Max komt’

News
donderdag, 17 maart 2022 om 12:00
2022 03 17 the batman robert pattinsonf1674484814
Batman">The Batman had een wat moeizame ontwikkeling, maar alle moeite die in de film is gestoken loont. De film is het kijken waard, maar niet getreurd als je geen gelegenheid hebt om naar de bioscoop te gaan. Het lijkt erop dat The Batman al heel snel naar HBO Max komt.
HBO Max is kort geleden gelanceerd in Nederland. Het is nu de plek waar je alle Warner Bros.-films kunt streamen, inclusief de films gebaseerd op DC Comics. Dat we The Batman op de dienst zouden gaan zien lag dan ook al voor de hand.
Nu blijkt dat we misschien al een datum hebben waarop The Batman op HBO Max verschijnt. Op de Website van HBO (via Deadline) was tijdelijk te zien dat de film vanaf 19 april on demand beschikbaar zal zijn. Inmiddels is die informatie weer verwijderd, maar het is waarschijnlijk dat hij wel klopt.
Het huidige beleid van WarnerMedia is om films 45 dagen na hun bioscoopdebuut op HBO Max te zetten. De datum van 19 april is inderdaad ongeveer 45 dagen na de release van The Batman. Waarschijnlijk kunnen we dus over een ruime maand al thuis op de bank naar The Batman kijken.

Nog meer Batman op HBO Max

Zoals gezegd is The Batman een succes gebleken voor Warner Bros. Daar leek de studio al een tijdje vertrouwen in te hebben, want er waren al langer geruchten dat er spin-off tv-series naar HBO Max zouden komen. Onlangs is bevestigd dat de vermeende spin-off over The Penguin er inderdaad gaat komen.
Mocht je belanstelling hebben voor HBO Max, dan kan het lonen om snel een abonnement af te sluiten. Doe je dat namelijk deze maand nog, dan krijg je vijftig procent korting zolang je abonnement ononderbroken loopt. Onze bevindingen over de dienst kun je hier lezen.