Zo kan je de eerste F1 Grand Prix van 2022 helemaal gratis kijken!

News
donderdag, 17 maart 2022 om 11:30
formula1 drivetosurvive season4 episode2 00 19 28 04f1647255585
Dit weekend is het eindelijk zover: het nieuwe F1-seizoen gaat van start. Maak je geen zorgen als je nog geen vervanger voor Ziggo hebt, want je kan de eerste Grand Prix van 2022 helemaal gratis kijken.
Het gloednieuwe seizoen van de Formule 1 belooft vuurwerk en eigenaar Liberty Media wil dan ook dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van het spektakel. Daarom komt het bedrijf met een mooie deal voor het eerste raceweekend. Bij F1 TV Pro kan je nu namelijk profiteren van een gratis trial van zeven dagen. Dat betekent dat je de Grand Prix van Bahrein helemaal gratis kan kijken.
Ben je de tevreden met de officiële streamingdienst van de Formule 1, dan kan je de trial daarna automatisch laten overlopen in een abonnement. Kies je ervoor om het voor een jaar af te sluiten, dan betaal je slechts één keer 64,99 euro. Omgerekend is dat ongeveer 5,40 euro per maand. Je kan er ook voor kiezen om maandelijks te betalen, dan ben je 7,99 euro per maand kwijt.
Als je niet tevreden bent met F1 TV Pro of alleen gebruik wil maken van de gratis zeven dagen, dan kan je voor het einde van de trial er voor kiezen om je abonnement stop te zetten. Dan betaal je simpelweg helemaal niks.

Meer voordelen met F1 TV Pro

Naast alle sessies tijdens het Formule 1-weekend live aan te bieden, heeft F1 TV Pro ook nog een aantal andere voordelen waar je gebruik van kan maken. Zo kan je alle seizoenen tot 1981 helemaal terugkijken en genieten van exclusieve shows en analyses. Wil je bijvoorbeeld de analyse van Jolyon Palmer horen, dan kan dat via F1 TV Pro.
Wel moet je er bij de races rekening mee houden dat de streamingdienst momenteel nog geen Nederlands commentaar heeft. Andere jaren was dat wel het geval, maar nu Viaplay de F1-rechten heeft overgenomen, lijkt de concurrent te hebben besloten om geen Nederlands commentaar te leveren. Vanaf juni kunnen abonnees luisteren naar Nederlands commentaar, maar wie dat gaat verzorgen is nog onbekend.