Dit is wanneer de release van House of the Dragon seizoen 2 is

News
vrijdag, 28 oktober 2022 om 16:30
2021 05 06 house of the dragon sea snake velaryonf1657800402
Komend weekend is er geen House of the Dragon. Het weekend daarna ook niet, maar hoe lang kunnen we dat blijven zeggen? Volgens HBO topman Casey Bloys moeten we nog even wachten op de release van seizoen 2.
Hoewel het laatste seizoen van Game of Thrones niet bepaald geliefd is, kon House of the Dragon rekenen op een sterke ontvangst. Het is het best bekeken eerste seizoen van een HBO serie aller tijden en zorgde bij de eerst aflevering zelfs voor problemen met de HBO Max app. Je zou misschien denken dat HBO seizoen 2 er zo snel mogelijk uit wil hebben, maar dat valt mee.
Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen vaart achter zit: het tweede seizoen begint al vroeg in 2023 met de opnames. Dat zou het in theorie mogelijk maken dat de release ook in 2023 is, maar dat idee helpt Casey Bloys, de chief content officer van HBO de wereld uit in een interview met Vulture. Volgens Bloys komt seizoen 2 vrijwel zeker pas in 2024.

Hoe gaat House of the Dragon seizoen 2 eruit zien?

Hoewel we dus nog even moeten wachten op seizoen 2, heeft showrunner Ryan Condal al het één en ander laten weten over hoe het verder gaat met House of the Dragon. Zo kunnen we verwachten dat het tempo in seizoen 2 hoger ligt. Ook kunnen we wat meer luchtige momenten verwachten, zoals die ook geregeld in Game of Thrones te vinden waren, ondanks alle geweld.

Populair Nieuws