Reageer en Win: WRC Generations op PS5

Article
vrijdag, 28 oktober 2022 om 17:00
wrc generationsf1666965003
Rally-fanaten hebben weer iets om naar uit te kijken. Volgende week komt namelijk WRC Generations uit. En in de Reageer en Win van deze week geven we al twee exemplaren weg van de game voor de PS5!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we de Nolan Batman trilogie weg op 4K Ultra HD Blu-ray weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van de Nolan Batman trilogie is geworden... redsu!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - WRC Generations

Liefhebbers van racen en met name rally zullen 3 november waarschijnlijk duidelijk hebben gemarkeerd op hun kalender. Dan verschijnt namelijk WRC Generations, de zevende World Rally Championship game van de Franse ontwikkelaar Kylotonn. In WRC Generations mag je zelf achter het stuur van een rally-auto zitten, inclusief de gloednieuwe hybride Rally1 auto's die dit jaar zijn geïntroduceerd in de WRC. In totaal zijn er maar liefst 37 wagens om mee te scheuren door de natuur.
Kan je niet wachten om met WRC Generations aan de slag te gaan, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk twee keer de PS5-versie van WRC Generations weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws