Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy op Disney+ verschijnt

News
dinsdag, 04 juni 2024 om 19:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Wanneer komt het Grey’s Anatomy season 20 naar Nederland op één van de streamingdiensten? Dat is de vraag die veel fans van de serie hebben. Goed nieuws, want er is een datum. Het nieuwe seizoen is vanaf 13 juni te streamen op Disney+.
Grey’s Anatomy seizoen 20 komt niet voor het eerst naar Nederland, want de serie was eerder al te bekijken op Net 5. Maar voor wie niet ouderwets achter de tv kruipt en op bepaalde dagen thuisblijft is een streamdienst veel makkelijker.
Mensen met een Disney+ abonnement kunnen dan ook opgelucht ademhalen, want op 13 juni het zover. Dan zien we hoe het verder gaat met de hoofdrolspelers die elke dag bijna zelf hun leven geven in het ziekenhuis dat centraal staat in Grey’s Anatomy.

Minder afleveringen wegens staking

Dit seizoen bestaat uit een stuk minder afleveringen dan eerder, wegens de stakingen die in Hollywood plaatsvonden. Waar een sezioen normaal gesproken uit meer dan 20 afleveringen bestaat, zijn het er dit keer maar 20. Dé hoofdrolspeler van de show is Ellen Pompeo, die de rol vertolkt van Meredith Grey.
Fans zijn langzaam maar zeker afscheid van haar aan het nemen, want de serie draait steeds minder om haar. In het vorige seizoen had ze nog maar een kleine rol. Ook Kelly McCreary, die Maggie Pierce speelde, heeft de tv-serie verlaten.
Niet getreurd, want Jessica Capshaw (Arizona Robbins) is weer helemaal terug. En elk seizoen vinden we ook nieuwe gezichten terug.

Omgaan met tegenslagen

Het is overigens niet de eerste keer dat de ziekenhuisserie kampt met problemen en daar overigens toch mee weet te dealen. Tijdens de pandemie werd er gewoon doorgefilmd, want geresulteerd heeft in een seizoen vol met mondkampjes, anderhalve meter en scenes die buiten gefilmd zijn. De meeste scenes vinden normaal gesproken juist binnen in het ziekenhuis plaats
Momenteel zijn de opnames voor seizoen 21 bezig.

Populair Nieuws