The Last of Us-bedenker gaat echt wel weer wat anders maken

News
maandag, 03 juni 2024 om 22:00
the last of us part 1 remakef1672920524
The Last of Us is zonder twijfel een belangrijke franchise voor PlayStation. Naughty Dog heeft nu twee van deze games gemaakt en komt misschien met een derde. Maar wie graag weer eens wat anders ziet van de studio hoeft niet bang te zijn dat dat niet meer gaat gebeuren.
Naughty Dog is de afgelopen tien jaar vooral bekend geweest om The Last of Us en Uncharted. Met die laatste franchise is de studio min of meer klaar, maar The Last of Us is populairder dan ooit. Hoewel studio-baas en The Last of Us-bedenker Neil Druckmann het nog niet heeft bevestigd, lijkt een derde deel zeer waarschijnlijk.
The Last of Us: Part II Remastered - PS5 Image
The Last of Us: Part II Remastered - PS5
EUR3947.99
Op voorraad
Koop op bol.
Maar aan alles komt een einde en dat geldt ook voor The Last of Us. Tegenover The LA Times laat Druckmann weten dat de studio ooit stopt met deze franchise. “Ik beloof je dat we niet voor altijd de ‘The Last of Us’-studio zullen zijn”, zo vertelt de regisseur.
Er zijn meerdere single-player projecten in ontwikkeling bij Naughty Dog. Het kan goed zijn dat één daarvan The Last of Us is, maar wie deze games zat is, zal op een gegeven moment weer iets anders uit de studio zien komen. Wat dat is, is de grote vraag, maar volgens Druckmann maakt Naughty Dog ervaringen die draaien om verhaal en personages en met name relaties.

Wanneer komt The Last of Us Part 3?

Er wordt erg geheimzinnig over gedaan waar Naughty Dog momenteel aan werkt. Naar verluidt is de ontwikkeling van The Last of Us Part 3 begonnen. Mogelijk zit de studio al middenin opnames voor de game.
Er is weliswaar geen bevestiging voor The Last of Us Part 3, maar Druckmann heeft wel laten doorschemeren dat hij die game zou willen maken. Hij gaf vorig jaar lang geen idee te hebben gehad voor een derde deel, maar dat nu wel te hebben. Het zou net zo sterk zijn als zijn ideeën voor de eerste twee games.

Populair Nieuws