Scoor nu GoPro-camera's voor vakantie met lekker veel korting

News
dinsdag, 04 juni 2024 om 18:00
gopro hero 12
Wil je de meest sportieve beelden schieten tijdens je vakantie? Dan kun je nu profiteren van lekker veel korting op GoPro-camera’s.
Hoewel het met de huidige temperaturen en het weer er nog niet op lijkt, komt de zomer er alweer bijna aan. Op 20 juni gaat het nieuwe seizoen van start en kan de blik natuurlijk worden gezet op de zomervakantie. Voor velen toch hét moment van het jaar om naar uit te kijken.
Tijdens en na alle vakanties zal je op Instagram en social media de nodige vakantiekiekjes voorbij zien komen. Het lijkt er wel op alsof iedereen elkaar probeert af te troeven met de meest jaloersmakende foto’s van exotische oorden, culturele trekpleisters en andere beeldschone locaties.

GoPro kopen met korting

En dit jaar kun jij de mooiste en meest sportieve beelden maken van je vakantie. Ten minste, als je de juiste apparatuur in huis haalt en een mooie vakantie hebt geboekt. Momenteel is er namelijk een sale gaande bij Bol, waarbij je lekker veel korting kan scoren op camera’s van GoPro, de bekende fabrikant van camera’s die geschikt zijn voor zo’n beetje elk activiteit.
GoPro’s kunnen namelijk zelfs gebruikt worden bij extreme sporten, dankzij een uitstekende videostabilisatie, een compact formaat en een lange accuduur. Wel zo handig als je bijvoorbeeld vanuit first person wil filmen hoe je een berg beklimt in het buitenland.
Wij hebben hieronder alvast de beste deals voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals zijn er ook nog meer aanbiedingen waar je nu van kan profiteren op Bol. Zo zijn er mooie LEGO-deals voor Vaderdag, maar ook andere sales. Check hier bijvoorbeeld alle deals die je met je vakantiegeld kan scoren.