Dit is wanneer de nieuwe Call of Duty Warzone map verschijnt

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 9:30
call of duty warzone calderaf1635492343
Spelers van Call of Duty Warzone moeten binnenkort afscheid nemen van Verdansk. Er was alleen nog geen releasedatum bekend van de nieuwe map, maar daar is nu verandering in gekomen.
Al sinds de release van Call of Duty Warzone worden de intense battle royale potjes uitgevochten op Verdansk. Sindsdien is de map regelmatig aangepast met verschillende events, van zombies tot aan een kernexplosie. Maar binnenkort wordt het toch echt tijd om afscheid te nemen van de map.
Call of Duty Warzone krijgt namelijk een nieuwe map genaamd Caldera. Middels een gloednieuwe roadmap heeft Activision bekendgemaakt wanneer we op die map kunnen losgaan. Vanaf 2 december zal Verdansk vervangen worden door Caldera. De setting zal ook flink anders zijn, want de nieuwe map zit midden in de Pacific. Je kan je warme handschoenen dus vervangen voor een zonnebril.

Meer veranderingen voor Call of Duty Warzone

Vanaf december kunnen spelers niet alleen losgaan op een nieuwe map, er zal ook behoorlijk wat nieuwe snufjes beschikbaar worden gemaakt. Call of Duty Warzone is namelijk gelinkt aan de meeste recente Call of Duty en dat zal vanaf november Call of Duty Vanguard zijn. Dat betekent dus dat je op Caldera je vijanden mag omleggen met klassieke wapens uit de Tweede Wereldoorlog en mag stappen in ouderwetse voertuigen.
Begin december zal ook het nieuwe anti-cheat systeem voor de Call of Duty games worden gelanceerd. Hopelijk worden cheaters een stuk meer gestopt met het nieuwe systeem, want de multiplayer games hebben momenteel met erg veel valsspelers te maken. Het helpt alleen niet mee dat het systeem nu al in handen is van hackers...