Halloween sale brengt korting op Switch, PS5-games en meer

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 10:00
game mania halloween salef1635493564
Bij Game Mania is kort voor het weekend een nieuwe sale gestart. Het betreft een speciale Halloween sale met griezelige kortingen op heel veel producten. Op bijna het gehele assortiment wordt 10 procent korting gegeven.
Tot en met zondag, wanneer het daadwerkelijk Halloween is, geldt de huidige Halloween sale bij Game Mania. Zowel in de winkel als via de online webshop kun je profiteren van de kortingsactie. Wel zijn er alleen een paar haken en ogen.
Zo geldt de korting niet voor het gehele assortiment. Zo vallen Mario Party Superstars, Yoshi Knuffel 26cm, Toad Knuffel 26cm, PlayStation 5 PULSE 3D draadloze headset (zwart) buiten de boot. Deze producten zijn specifiek niet meegenomen in de actie. Hetzelfde geldt ook voor consoles, monitors, gaming PC’s, digitale producten (als giftcards), pre-orders en PlayStation VR.

Zo werkt de Halloween sale bij Game Mania

Op de bovenstaande producten na is er bij Game Mania op alles 10 procent korting. Zowel nieuwe als USED-games zijn met de korting verkrijgbaar. Mocht je via de webshop iets kopen en niet direct de korting zien, hoef je je geen zorgen te maken. De korting wordt namelijk pas in je winkelwagentje getoond.
Mocht je dus nog op zoek zijn naar mooie deals voor Switch-, PS5-games of misschien wel deals voor de Xbox Series X, is dit je kans om even bij Game Mania te buurten. Tot en met zondag kun je nog profiteren, dus wees er snel bij!