Call of Duty Vanguard wapens in Warzone season pass

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 9:00
2021 06 09 call of duty warzonef1632734182
Wapens uit de aankomende game Call of Duty Vanguard zijn toegevoegd aan de zesde season pass van Call of Duty Warzone. Spelers die de season pass hebben kunnen deze wapens tot de release van Vanguard gratis verdienen.
De season pass van Call of Duty Warzone, genaamd de Battle Pass, is vernieuwd. In de nieuwe Battle Pass is het mogelijk om gratis wapens te krijgen die gemaakt zijn voor Call of Duty Vanguard. Onlangs kwam nog naar buiten dat het, waarschijnlijk door een fout, mogelijk was om via een glitch de Call of Duty Vanguard wapens te gebruiken. Nu is duidelijk waarom dat tijdelijk mogelijk was.

Wat is het gevolg van CoD Vanguard op Warzone?

Bij elke nieuwe game van Call of Duty wordt er een bepaalde hoeveelheid nieuwe content van de game ook naar Call of Duty Warzone gebracht. Dat gebeurt dus ieder jaar. Call of Duty Vanguard heeft een Tweede Wereldoorlog thema, dus komt er veel content in dit thema naar Warzone.
Om de game te promoten heeft Warzone ook al bunkers uit de tweede wereldoorlog toegevoegd aan de map. Nu kunnen spelers dus ook Vanguard wapens krijgen via de season pass.
Na de release van Vanguard op 5 november krijgt Call of Duty Warzone een hele andere map in een Tweede Wereldoorlog thema. Spelers zullen dus afscheid moeten nemen van de Verdansk map.