Dit is wanneer de Netflix Marvel-series op Disney+ te zien zijn

News
woensdag, 11 mei 2022 om 12:30
the defenders 200525 135813f1644839752
Afgelopen maart verdwenen de Netflix Marvel-series van de streamingdienst. Het leek erop dat de series zouden verhuizen naar Disney+, maar tot voor kort was er geen datum bekend. Nu heeft Disney+ eindelijk laten weten wanneer we weer Daredevil, Jessica Jones en de andere Marvel-series kunnen streamen.
Kort na de aankondiging dat Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders en The Punisher niet langer op Netflix te zien zouden zijn, werd al bekend dat de series in Canada op Disney+ een nieuw thuis kregen. Nu is eindelijk ook Nederland bijna aan de beurt: de series zijn vanaf 29 juni op Disney+ te streamen. Daarmee zijn nu de meeste Marvel-titels op de streamingdienst te vinden.

Krijgen de Netflix Marvel-personages nieuwe content op Disney+?

De vraag is natuurlijk of dit betekent dat de personages uit deze geliefde series nu nieuwe content krijgen op Disney+. Charlie Cox keerde eerder al terug als Daredevil in Spider-Man: No Way Home en volgens Murphy’s Multiverse is het de bedoeling dat de held in veel aankomende films en series te zien zal zijn. Ook zou hij weer een eigen serie krijgen op Disney+, maar niets is nog officieel. Of we meer Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher gaan zien is ook nog niet bekend.
Wanneer de series straks op Disney+ verschijnen vind je ze waarschijnlijk onder Star, de volwassen tak van Disney+.