'Daredevil te zien in veel Marvel films en series'

News
donderdag, 06 januari 2022 om 8:00
daredevilf1583494075
Charlie Cox is terug in de rol van Daredevil en volgens Murphy's Multiverse is het de bedoeling dat Daredevil te zien zal zijn in veel aankomende MCU films en series, waarna hij weer een eigen serie zal krijgen, maar dan op Disney+.
Charlie Cox speelde Daredevil in de Netflix-serie over de superheld. Maar Disney stopte alle Marvel producties op Netflix in de aanloop naar de lancering van Disney+, waarop nu nieuwe tv-series van Marvel te zien zijn. Er kwam dus een einde aan de Marvel-helden uit de Netflix-series, maar niet voor de Daredevil van Charlie Cox. De held is namelijk officieel weer geïntroduceerd in het MCU.

Veel MCU-verschijningen voor Charlie Cox

Veel fans hoopten dat de serie van Netflix weer werd opgepakt, want seizoen 3 eindigde niet met een gesloten einde. Hoewel er qua verhaal dus ruimte is om die serie voort te zetten, heeft Marvel volgens een bron van Murphy's Multiverse grotere plannen met het personage. Daredevil zou namelijk eerst in een aantal aankomende MCU-films en -series te zien zijn in een bijrol, voordat hij een eigen serie krijgt.
Daredevil zou volgens het gerucht verschijnen onder andere de series She-Hulk, Moon Knight, Ironheart en mogelijk ook in toekomstige Spider-Man films. Daarna zou volgens het gerucht dus een serie komen die nu al in ontwikkeling is.
Het zijn geruchten, dus of dit uiteindelijk echt zal gebeuren is niet duidelijk. In ieder geval weten we wel dat Daredevil terug is en gezien uitspraken van Marvel-baas Kevin Feige valt wel te verwachten dat Daredevil vaker te zien zal zijn in films en series in het MCU.

Populair Nieuws