Laatste kans: schrijf je nu snel in voor PS5 loting op Coolblue!

News
woensdag, 11 mei 2022 om 12:00
ps5 controllerf1592919068
Het heeft een lange tijd geduurd, maar Coolblue is eindelijk weer een PS5 loting gestart. Als je eraan mee wil doen, dan moet je er wel snel bij zijn, want de inschrijving sluit al binnen 24 uur!
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden sinds de PlayStation 5 is gelanceerd door Sony. De next-gen console is alleen nog steeds niet voorradig. Dat komt door tekorten van semi-conductor chips die nodig zijn voor het maken van de PS5, maar ook door scalpers die de weinige exemplaren direct opkopen en vervolgens voor de hoofdprijs neerzetten op Ebay of Marktplaats.
Om scalpers te voorkomen is Coolblue al vrij snel gekomen met een PS5 loting, waarbij de winnaars de mogelijkheid krijgen om de console te kopen. De Nederlandse webshop is deze week eindelijk weer begonnen met een loting, na een lange pauze sinds december. Als je je nog niet hebt ingeschreven, dan moet je dat snel doen. De inschrijving voor de PS5 loting sluit namelijk op 12 mei om 10 uur ‘s ochtends!

Spelregels voor de PS5 loting

Let wel op dat Coolblue een aantal spelregels hanteert voor de loting. Zo kan je je inschrijven voor verschillende pakketten van PlayStation 5 consoles met games en accessoires, het is niet mogelijk om een losse PS5 te halen. Daarnaast mag je je ook maar één keer inschrijven, als je je meerdere keren inschrijft, dan word je automatisch gediskwalificeerd.
De loting zal dus op 12 mei sluiten en de winnaars worden vervolgens willekeurig getrokken op vrijdag 13 mei. De winnaars zullen per e-mail worden gecontacteerd door Coolblue.

Populair Nieuws