Google Pixel 7 onbedoeld al te koop op eBay

News
dinsdag, 31 mei 2022 om 10:00
google pixel 7 en pixel 7 prof1652344108
De Google Pixel 7 is per ongeluk al te koop. Google zal het niet zo bedoeld hebben, maar een vermeend prototype van de Google Pixel 7 is verschenen op eBay. De telefoon verschijnt officieel alleen wel pas over een aantal maanden.
Het Google Pixel 7 prototype dat je op eBay kunt vinden, is inmiddels al verkocht voor 450 euro. Toch is het opvallend dat het prototype al op de markt is verschenen. De telefoon zelf hoort namelijk pas te verschijnen in het najaar.
Google lanceert haar Pixel-smartphones doorgaans namelijk pas in oktober. De Pixel 6 verscheen bijvoorbeeld pas op 28 oktober. Een releasedatum voor de nieuwe Pixel 7-lijn is er alleen nog niet. Deze moet op een later moment nog uit de doeken worden gedaan.

Google Pixel 7 recent pas onthuld

De Pixel 7-lijn zelf werd eerder deze maand voor het eerst getoond. De nieuwe telefoon lijkt qua design veel op het voorgaande model, maar heeft een paar subtiele aanpassingen gekregen. Zo zijn de camera's een stukje gemakkelijker te herkennen op de aluminium-band die horizontaal de achterkant van het toestel bekleedt.
Opvallend is dat bij die onthulling ook de Deep Black-variant getoond werd. Laat het nou net zo zijn dat dit model via eBay als prototype verkocht is. Uit de foto's van de verkoper blijkt ook dat het nieuwe model weer een 128GB opslagmodel gaat krijgen. Ook lijkt de verkoper de Pixel 7 Pro al in handen te hebben. Op één van de foto's is in de reflectie namelijk te zien dat de verkoper de Pixel 7 Pro gebruikt om foto's te maken van het kleinere broertje.