Wordt Aaron Taylor-Johnson de volgende James Bond?

News
donderdag, 05 januari 2023 om 10:30
Aaron Taylor-Johnson heeft naar verluidt een ontmoeting gehad met James Bond-producer Barbara Broccoli. Puck News zegt dat de acteur bij de 007-top ging zitten en dat de ontmoeting goed verliep. Volgens de publicatie voldoet Taylor-Johnson aan veel van de beschrijvingen die we hebben gehoord over de volgende mogelijke Bond-acteur.
Voormalig 007-acteur Daniel Craig werd tijdens een interview met Josh Horowitz van MTV gevraagd naar de geruchten rond Taylor-Johnson. In dat gesprek leek het vrij duidelijk dat het de Glass Onion-ster het niet zoveel scheelt wie zijn opvolger wordt. Hij wenst de volgende man in de smoking het beste.
“Ik besteed er niet echt aandacht aan. Het is gewoon een hoop lawaai. Ik ga niet echt op internet, ik heb geen sociale media-account of hoe het ook heet... het is wat het is.” Toen hem echter werd gevraagd hoe leuk de volgende Bond zal zijn om naar te kijken, zei Craig: “Ja, natuurlijk. Ik zit voorin in het midden.”

Wat is de visie van Broccoli voor James Bond in de toekomst?

Het productieteam van James Bond is druk bezig sinds No Time To Die in de bioscopen te zien was. Per slot van rekening is hun leading man nu bezig met het oplossen van mysteries in Griekenland. Dus de zoektocht naar een nieuwe acteur begint. En met hem een kans om opnieuw te definiëren wat 007 betekent voor de moderne tijd. Broccoli vertelde Deadline dat ze klaar zijn voor de uitdaging.
“Niemand doet mee”, begon ze vorig jaar. “We zijn aan het uitzoeken waar we met hem heengaan, we praten erover. Er is geen script en we kunnen er pas een bedenken als we beslissen hoe de volgende film gaan aanpakken, want echt, het is een heruitvinding van Bond. We zijn opnieuw aan het uitvinden wie hij is en dat kost tijd. Ik zou zeggen dat het filmen minstens twee jaar duurt.”
Volgens Broccoli kan de volgende Bond elke huidskleur hebben, maar het zal in ieder geval wel een man zijn. De producent vindt namelijk niet dat vrouwen gepropt moeten worden in een mannelijke rol, maar dat er specifieke rollen voor hen gemaakt moeten worden.

Populair Nieuws