Fans maken zich zorgen om The Mandalorian

News
vrijdag, 14 april 2023 om 16:30
the mandalorianf1642078462
Het derde seizoen van The Mandalorian is bijna ten einde. Komende week wordt de laatste aflevering uitgezonden. Fans maken zich alleen grote zorgen om wat er in die aflevering gaat gebeuren, helemaal na een tease van een acteur.
Let op: dit bericht bevat spoilers voor aflevering 7 van het derde seizoen van The Mandalorian!
Het nieuwe seizoen van The Mandalorian zorgt hier en daar wat voor verdeeldheid. Zoals elk seizoen zijn er weer veel mensen die vinden dat het verhaal teveel zijsporen heeft. De voorlaatste aflevering viel bij de meeste kijkers alleen wel goed in de smaak, helemaal door het dramatische einde.
Tegen het einde van de aflevering wordt Din Djarin, beter bekend als The Mandalorian, namelijk overmeesterd en gevangengenomen door Moff Gideon. Andere Mandalorians weten te ontsnappen, maar de kijker krijgt niet te zien wat er met Din gebeurt. Een opmerking van Brendan Wayne, één van de body doubles die vaak in het harnas van The Mandalorian zit, doet veel kijkers vermoeden dat het slecht afloopt met Din.
Wayne reageerde namelijk op een fan die schreef niet te kunnen wachten op de seizoensfinale van The Mandalorian. Maar volgens Wayne gaat de volgende aflevering ervoor zorgen dat die fan nooit meer had gevraagd. De aflevering gaat misschien wel teveel pijn doen.

Gaat The Mandalorian dood?

Veel fans lijken er vanuit te gaan dat Wayne hier hint op de dood van Din Djarin. Dat zou op zijn minst een gedurfde zet zijn, aangezien hij tot dusver de hoofdpersoon is geweest van de serie. Uiteraard zijn er genoeg andere dramatische dingen die kunnen gebeuren en is het zeker niet uitgesloten dan Din nog te redden is. Er zijn nog verschillende vrienden die hem te hulp zouden kunnen schieten.

Populair Nieuws