Dit is waar de nieuwe serie van Harry en Megan over gaat

  Harry en Megan hebben vorig jaar een deal voor meerdere jaren gesloten met Netflix. Nu is er bekendgemaakt dat de eerste nieuwe Netflix serie van het koninklijke paar in 2022 uitkomt. Waar gaat deze nieuwe serie over?

  Harry en Megan zijn de laatste tijd flink in het nieuws gekomen, voornamelijk door het interview met Oprah, waar een paar schokkende onthullingen over de Britse koninklijke familie zijn gedaan. Nu komen ze weer aan bod door de bekendmaking van hun nieuwe Netflix-serie, die over de aankomende Invictus Games van 2022 gaat.

  Nieuwe Netflix serie Harry en Megan

  De nieuwe serie van Harry en Megan gaat over de Invictus Games, die in 2022 in Den Haag plaatsvindt. De Invictus Games is een soort paralympische competitie voor gewonde servicepersoneel en veteranen. De nieuwe Netflix serie volgt de atleten wanneer zij zich klaarmaken voor de Invictus Games van 2022.

  De serie volgt de deelnemers, wanneer zij trainen voor het toernooi en de indrukwekkende verhalen die zij hebben meegemaakt en gaan meemaken. De serie gaat ook de organisatoren volgen wanneer zij de Invictus Games voorbereiden, dat eigenlijk dit jaar plaats zou vinden. Door COVID-19 is het naar 2022 verplaatst. Tevens komt Harry zelf ook op beeld in de nieuwe docuserie.

  De Invictus Games werd in 2014 ontwikkeld door prins Harry. Tevens vond de eerste Invictus Games plaats in dat jaar. Afgelopen dinsdag werd er bekendgemaakt dat Archewell Productions, het productiebedrijf van Harry en Megan, de docuserie gaat ontwikkelen. De titel van deze Netflix serie heet op dit moment Heart of Invictus.

  Oscar-winnaar Orlando von Einsiedel en producent Joanna Natasegara gaan het nieuwe project leiden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.