Meghan Markle krijgt miljoenenaanbod voor terugkeer Suits

  Meghan Markle kan miljoenen verdienen met een terugkeer in de populaire advocatenserie Suits. Het aanbod komt overigens niet van van de producenten zelf.

  USA Network

  Meghan Markle, de Amerikaanse actrice die de laatste tijd vooral in de belangstelling staat dankzij haar huwelijk met de Britse prins Harry, heeft een bijzonder riant aanbod gekregen om terug te keren in de serie Suits. Meghan vervulde de rol van Rachel Zane in de eerste zeven seizoenen van 2011 tot 2018, maar keerde in seizoen acht niet terug.

  Het aanbod om terug te keren komt niet van de producenten van de serie, maar van het Duitse cosmeticabedrijf Biotulin. Dit bedrijf staat bekend als producent van organische botox. Aangezien Meghan zelf aangeeft hier fervent gebruiker van te zijn, ziet het bedrijf haar dan ook als het ideale uithangbord van zijn product.

  Biotulin zou Meghan bijzonder vorstelijk willen belonen: zij zou maar liefst vijf miljoen dollar kunnen ontvangen. Echt hard zou ze daar overigens niet voor hoeven te werken, de hertogin van Sussex zou maximaal vijf seconden in beeld verschijnen.

  Of Meghan daadwerkelijk de rol van Rachel Zane nogmaals op gaat pakken is nog onzeker en bovendien hebben de producenten van Suits nog niet gereageerd. Van Meghan is bekend dat zij graag een terugkeer zou willen maken naar tv. Maar of ze zichzelf als 'product' van Boitulin wil laten zien is zeer de vraag. Eerder gingen er geruchten over een samenwerking met Disney, maar dat is vanwege de perikelen met de Engelse Koninklijke familie voorlopig on hold gezet.

  Wat denk jij, zien we Meghan Markle binnenkort terug op TV en denk je dat haar terugkeer die vijf miljoen dollar waard is? Of zie je haar liever in een heel andere rol verschijnen?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.