Netflix deal Prince Harry en Meghan Markle valt niet goed bij Brits koningshuis

  Twee weken geleden sloten de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle een meerjarige deal met Netflix. Voor de deal krijgt het koningspaar miljoenen dollars. Ze gaan verschillende soorten programma’s maken voor Netflix, van fictieseries tot zelfs kinderprogramma’s. Wat er concreet gaat gebeuren is dan ook nog onduidelijk. Het Britse koningshuis is alleen niet blij met de deal.

  Brits koningshuis 'not amused'

  Meghan en Harry kunnen deze deal maken omdat ze begin dit jaar besloten een stap terug te doen in het Britse koningshuis en zich meer te richten op hun leven in Noord-Amerika. De Britste dynastie was toen al ‘not amused’, maar deze deal doet nog een schepje boven op het vuur, dat meldt Entertainment Tonight.

  De Netflix deal levert dan wel vele miljoenen op, maar hier staat natuurlijk ook een prestatie tegenover. Veel leden van het vorstenhuis zijn nu bang dat deze activiteiten het paar gaat afleiden van het werk voor het koningshuis. Onder meer Prince Charles, Prince William, Kate Middleton en Camilla Parker Bowles zouden hun zorgen hebben uitgesproken.

  De familie zou zich ook zorgen maken over de manier waarop ze afgebeeld gaan worden op Netflix. Harry en Meghan hebben aangegeven dat ze niet van plan zijn de monarchie niet te respecteren.

  Meghan Markle niet weer als acteur te zien

  Voor dat Meghan Markle met Prince Harry aanpapte was ze vooral bekend van de serie Suits. Hiervoor kreeg ze zelf recent nog een miljoenen aanbod voor, om terug te keren naar de serie. Hoewel ze heeft aangegeven geen acteerwerk te willen doen, sprak ze recent nog wel een Disneyfilm in als stemacteur.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.