Deze nieuwe films staan vandaag op Pathé Thuis

  Pathé Thuis voegt regelmatig nieuwe films toe aan het aanbod en vandaag zijn er ook weer twee nieuwe films verschenen. De films zijn allebei gericht op tieners, maar vertellen ook allebei een explosief verhaal.

  Voor liefhebbers van tienerfilms is het vandaag een goede dag, want de twee nieuwe films die Pathé Thuis vandaag aan het aanbod heeft toegevoegd vallen in die categorie. Allebei vertellen ze een explosief verhaal, maar dan net op een iets andere manier. Spontaneous legt wat meer de nadruk op een wel heel explosief liefdesverhaal met aardig wat humor, terwijl Run Hide Fight toch op een wat gevoeliger onderwerp stapt met een klassieke Amerikaanse school shooting.

  Run Hide Fight

  Een van de nieuwe films op Pathé Thuis is dus Run Hide Fight, een film over een school shooting die live uitgezonden wordt over het internet. Schietpartijen op middelbare scholen zijn natuurlijk best wel een dingetje in Amerika en dus was het wachten op een film die ook de mogelijkheid van livestreamen zou benadrukken. De 17-jarige Zoe gaat in deze film het gevecht aan met de school shooters om haar schoolgenoten te redden van de dood.

  Spontaneous

  Waarschijnlijk de betere van de nieuwe films op Pathé Thuis. In Spontaneous wordt het bizarre verhaal verteld van middelbare scholieren die spontaan ontploffen. In de hoofdrol zien we Katherine Langford, die we natuurlijk kennen van 13 reasons why, in de rol van Mara die probeert te genieten van haar leven terwijl spontane ontploffing op de loer ligt. Een goede herinnering voor alle tieners dat ze niet onsterfelijk zijn.

  Nieuwe films op Pathé Thuis

  Mochten tienerfilms je niet zo aanspreken, geen zorgen, deze maand verschijnen er nog meer dan genoeg nieuwe films op Pathé Thuis. Zet de popcorn maar alvast klaar samen met een lekker grote TV om zo goed mogelijk te genieten van alle nieuwe films.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.