Dit is er nieuw in de FUT modus van FIFA 23

News
donderdag, 11 augustus 2022 om 18:00
fifa 23f1658388766
Het duurt niet lang meer voor we aan de slag kunnen met FIFA 23. Nu heeft EA het nodige bekendgemaakt over de populairste modus van FIFA. Dit is er allemaal veranderd in de FUT modus.
In FIFA 23 komt EA met de nodige veranderingen in de gameplay. Zo is eerder al van alles uit de doeken gedaan over een vernieuwde carrièremodus. Nu heeft de uitgever ook het één en ander laten weten over FUT.
Zo introduceert FIFA 23 FUT Moments. Dit is een nieuwe modus die spelers de mogelijkheid geeft om iconische voetbalmomenten na te spelen. Als voorbeeld is er een FUT Moment waarin je als Liverpool drie goals moet maken tegen AC Milan in de tweede helft, zoals gebeurde in de Champions League finale.
Ook het chemie-systeem van FUT is gewijzigd. Of je speler chemie met elkaar opbouwen is nu niet meer gebonden aan hun positie op het veld. Alle spelers die samen op hetzelfde team zitten bouwen chemie op en hebben daar dus voordeel van. Chemie kan de stats van je spelers een stukje in de lift doen.

Wanneer is de release van FIFA 23?

FIFA fans moeten nog een ruime maande geduld hebben. FIFA 23 verschijnt namelijk op 30 september. Daarmee komt er een einde aan een tijdperk, want vanaf volgend jaar heten EA’s voetbalgames geen FIFA meer en zal een andere ontwikkelaar FIFA games gaan maken.