Wordt de release van The Flash ook geannuleerd?

News
donderdag, 11 augustus 2022 om 17:30
Het is nogal een rommeltje rondom vereschillende DC projecten bij Warner Bros. Discovery. Dat komt in veel gevallen doordat plannen worden heroverwogen, maar rondom The Flash is een probleem met hoofdrolspeler Ezra Miller. De problemen zijn zelfs zo groot dat erover gedacht wordt om de film te schrappen, meldt The Hollywood Reporter.
In het DCEU wordt The Flash gespeeld door Ezra Miller. Miller is alleen nogal in opspraak, omdat de acteur meerdere keren is opgepakt voor verschillende misdragingen. De negatieve pers rondom Miller is nu zelfs zo groot dat Warner Bros. overweegt The Flash te schrappen, melden bronnen aan The Hollywood Reporter.
Het annuleren van The Flash zou een kostbare bedoening zijn: de film heeft een budget van 200 miljoen en moet een belangrijke release zijn in het DCEU. Warner Bros. Discovery annuleerde eerder deze week de bijna afgeronde film Batgirl. Dat was een veel goedkopere film, maar het bewijst dat Warner Bros. bereid is om vrij laat de stekker uit een project te trekken.

Kan The Flash met Ezra Miller toch nog komen?

Toch is een annulering van de film niet de enige optie die overwogen wordt. Naar verluidt kan Ezra Miller nog het nodige goedmaken voor Warner Bros. door professionele hulp te zoeken. Miller zou dan een interview geven om uit te leggen wat er aan de hand is, waarna de acteur enige promotie mag doen voor de film.
Als Miller geen hulp zoekt is er nog een laatste optie. Warner Bros. overweegt ook de mogelijkheid om de film uit te geven, zonder dat Miller meewerkt aan de promotie van de film. De rol van Barry Allen/The Flash zou dan voor toekomstige films opnieuw gecast worden, een suggestie die we al eerder hebben gehoord.