Disney wil The Book of Boba Fett seizoen 2 nog geen groen licht geven

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 15:00
In het tweede seizoen van The Mandalorian kwam een geliefd karakter weer terug. Hij krijgt bovendien zijn eigen serie met The Book of Boba Fett, maar Disney wil nog niet praten over seizoen 2.
De premiejager Boba Fett verscheen voor het eerst in Star Wars IV: A New Hope, de eerste film in de franchise. Destijds was Boba Fett nog één groot mysterie, want veel tekst had hij niet en zijn helm ging nooit af. Acteur Temuera Morrison speelde in Attack of the Clones de kloonvader van Boba Fett en kwam voor The Mandalorian terug om deze keer de rol van de iconische premiejager te spelen.
Dat was niet alleen voor alleen een bijrol in The Mandalorian, maar ook voor zijn eigen serie in de vorm van The Book of Boba Fett. De opnames voor die serie zijn nu afgerond, dus het wachten totdat het eerste seizoen op Disney+ verschijnt. We hebben alleen nog niks over een tweede seizoen gehoord en dat geldt ook voor Morrison zelf. In een interview met Express UK meldt hij dat Disney nog niet wil praten of The Book of Boba Fett seizoen 2.

Waar gaat The Book of Boba Fett over?

Wat we precies van The Book of Boba Fett kunnen verwachten, daar is ook nog weinig over bekend. In de after-credits scene die wordt getoond aan het einde van The Mandalorian, zagen we dat Boba Fett terugkeert naar het paleis van Jabba the Hutt, samen met zijn rechterhand Fennec Shand.
De verwachting is dan ook dat de premiejager avonturen zal beleven op Tatooine en misschien zelfs de macht wil grijpen als crimelord van de zanderige planeet. Naar verluidt zal The Book of Boba Fett ook geen lange serie worden met maar vier afleveringen.

Populair Nieuws