Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier verplaatst naar 2021?

News
vrijdag, 18 september 2020 om 11:30
the falcon and the winter soldierf1636642856
Slecht nieuws voor alle Marvel fans. Het lijkt er op dat de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier verplaatst is naar 2021.
De langverwachte serie The Falcon and The Winter Soldier lijkt niet meer dit jaar te verschijnen op Disney+. In een gloednieuwe ‘Coming Soon 2020’ promotievideo van Disney+ komen de twee superhelden namelijk niet aan bod. De Amerikaanse promo onthulde welke content er in 2020 nog moet verschijnen op de streamingdienst. In de video zijn wel beelden van onder meer WandaVision te zien. Van The Falcon en Winter Soldier ontbreekt elk spoor.
Het was eigenlijk de bedoeling dat The Falcon and the Winter Soldier in 2020 te zien zou zijn op Disney+. In The Falcon and the Winter Soldier bundelen Sam Wilson en Bucky, beiden weer gespeeld door respectievelijk Anthony Mackie en Sebastian Stan, de krachten om het op te nemen tegen de villain Baron Helmut Zemo. De slechterik kennen we natuurlijk al uit Captain America: Civil War en wordt opnieuw vertolkt door Daniel Brühl.

The Falcon and the Winter Soldier opnames weer van start

In augustus kwam al het gerucht al naar buiten dat een aantal Marvel-series op Disney+ zouden uitgesteld worden tot 2021. The Falcon and The Winter Soldier stond gepland voor augustus, maar die release window zou door Disney zijn geschrapt. De serie moest namelijk nog extra beelden opnemen, maar dat werd door het coronavirus moeilijk gemaakt.

WandaVision wel van de partij op Disney+

De opnames voor The Falcon and the Winter Soldier zijn ondertussen alweer van start gegaan. Op Twitter deelde The Falcon-acteur Anthony Mackie een foto van hem in zijn nieuwe pak. Wel is bekend dat een andere Marvel-serie dit jaar wel nog te zien is op Disney+, namelijk WandaVision.
In de superheldenserie van Marvel Studios krijgen we onder meer Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) te zien en zijn er rollen voor Randall Park, Kat Dennings, Kathryn Hahn, Teyonag Parris en Paul Bettanu. Het verhaal speelt zich af na Avengers Endgame, maar geeft fans nu een andere kijk op het verhaal.