Dikke korting op PS4 en PS5 games in PlayStation Summer Sale

News
woensdag, 20 juli 2022 om 12:30
playstation storef1608624009
Het is zomer en gezien de temperaturen van de laatste dagen is het misschien maar beter om niet teveel in de zon te komen. Dan komt een mooie gaming-uitverkoop als geroepen. In de PlayStation Summer Sale kun je nu veel toppers voor PS5 en PS4 met flinke korting scoren.
De roemruchte Steam Summer Sale is achter de rug, maar vrijwel elke andere store houdt ook een jaarlijkse zomeruitverkoop. Het is nu de beurt aan Sony. Er zijn heel wat topgames met korting te scoren in de PlayStation Store.

De beste aanbiedingen in de PlayStation Summer Sale

In de PlayStation Summer Sale zijn in totaal 2091 games afgeprijsd voor zowel PS4 als PS5, soms tot (ruim) onder de 20 euro. Dat is natuurlijk veel te veel om allemaal door te nemen. Daarom zetten we een aantal van de beste deals hieronder op een rij.
Natuurlijk is dat lang niet alles wat misschien de moeite waard kan zijn. Je kunt hier nog veel meer Summer Sale-aanbiedingen zien. Misschien vind je zo die ene game die je al een tijdje wil hebben.
Overigens is er deze week nog veel meer wat misschien het bekijken waard is. Zo kun je de nodige korting pakken in de Mega Deals van MediaMarkt. Ook zijn er wat Collector’s Editions te bestellen, waaronder Elden Ring en God of War Ragnarok.

Populair Nieuws