Update - Bomvolle Elden Ring Collectors Edition weer beschikbaar!

News
dinsdag, 19 juli 2022 om 9:50
2021 10 22 elden ring 2f1640680547
Liefhebbers van de Souls-franchise moeten nog eventjes geduld hebben voor de release van Elden Ring. Wel is het nu weer mogelijk om de Collectors Edition van de game te bestellen, die lange tijd uitverkocht was. Sla dus snel je slag!

Update 2 - Elden Ring Collector's Edition weer beschikbaar

Als je de Collector's Edition van Elden Ring nog niet hebben kunnen bestellen, heb je weer kans bij bol.com! Wees er snel bij, voor alles weer op is.

Update - Elden Ring Collector's Edition weer beschikbaar

Als je de Collector's Edition van Elden Ring nog niet hebben kunnen bestellen, dan moet je er nu snel bij zijn. De ultieme editie van Elden Ring is namelijk weer beschikbaar bij bol.com. Wees er dus snel bij als je de Collector's Edition van de nieuwe game van FromSoftware in huis wil halen!
elden ring headerf1646038440
Oorspronkelijk bericht hieronder:
De ultieme versie voor fan van een game is natuurlijk de Collector’s Edition, mits een uitgever komt met een versie die nog meer volgepropt zit met toffe spullen - zoals de bomvolle Ellie Edition van The Last of Us Part 2. Goed nieuws dus voor fans van Elden Ring, want de speciale Collector’s Edition van de game is nu weer te bestellen.
Let op: de Collector's Edition is bijna uitverkocht!
In de Elden Ring Collector’s Edition tref je natuurlijk een fysieke versie van de game aan, maar de aandacht zal eerst getrokken worden door een 23 centimeter groot beeld van Malenia, de ‘Blade of Miquella’. In doos zal daarnaast ook een exclusieve steelbook zitten, een artbook van maar liefst veertig pagina’s, een digitale soundtrack en de inhoud van de Launch Edition. Dat laatste houdt onder andere een geweven patch, art cards, stickers en een poster in. Genoeg goodies om te vinden dus voor de fans.

Open wereld verkennen in Elden Ring

In Elden Ring nemen spelers deze keer de controle over de Tarnished, een naamloze held die om zoek moet gaan naar de Leden Ring en een Elden Lord te worden. Natuurlijk is dat een stuk makkelijker gezegd dan gedaan, want FromSoftware maakt over het algemeen geen makkelijke games. Tijdens het avontuur moet je het dus weer opnemen tegen hordes aan normale vijanden en torenhoge bosses, waarbij je vaak het loodje zal leggen.
De wereld van Elden Ring is bovendien ook speciaal in vergelijking met de Dark Souls-games. Ten eerste is het deze keer een open wereld die je zelf kan gaan verkennen. Maar ook de lore zelf is speciaal, want niet alleen regisseur Hidetaka Miyazaki heeft daaraan meegewerkt, maar ook George R.R. Martin, de auteur van Game of Thrones.
Dit artikel is op 19 juli 2022 bijgewerkt.

Populair Nieuws