MediaMarkt stunt met korting in nieuwe Mega Deals

News
maandag, 18 juli 2022 om 12:00
Er is weer een nieuwe week begonnen en dat is goed nieuws voor koopjesjagers. Er zijn namelijk weer allerlei nieuwe deals te vinden. Zo ook bij MediaMarkt, waar nieuwe Mega Deals te vinden zijn.
Mocht je op zoek zijn naar bijvoorbeeld een tv op laptop, dan kun je flink je slag slaan. MediaMarkt heeft namelijk nieuwe Mega Deals. De kortingen kunnen oplopen tot honderden euro’s, dus het kan zeker een kijkje waard zijn.

Wat voor Deals heeft MediaMarkt?

Er zijn weer kortingen op uiteenlopende producten, als is Samsung goed vertegenwoordigd. Je kunt een tv of laptop scoren, maar ook een nieuw smart device. Een aantal van de beste kortingen zetten we hieronder alvast voor je op een rij.
Uiteraard is er nog veel meer mooie korting te halen bij MediaMarkt. Ook in heel andere categorieën dan hierboven zijn uitgelicht. Met het oog op de hittegolf kun je bijvoorbeeld eens kijken bij de ventilators en aico’s. Je kunt alle deals van deze week hier bekijken.
Overigens zijn er nog andere producten die je de komende tijd misschien in de gaten moet houden. Zo kun je de Limited Edition Switch OLED bij Splatoon 3 hier pre-orderen. De voorraad van de Collector's Edition van God of War Ragnarok houd je hier in de gaten.

Populair Nieuws