Top 5 beste games om op de Lenovo Legion 7 te spelen

Article
woensdag, 20 juli 2022 om 13:00
elden ring combatf1644405058
2022 brengt een gloednieuwe lijn aan Lenovo-laptops die speciaal zijn uitgerust voor de meest fanatieke gamers. De 2022 update brengt meer dan alleen goede looks, want onder de kap zit een bakbeest aan kracht. Welke games kun je het beste spelen op de laptop? Wij zetten de beste games om op de Lenovo Legion 7 te spelen voor je op een rijtje.
De Lenovo Legion 7 heeft indrukwekkende specs aan boord, waardoor je alle games naar hartelust kan spelen. Daardoor wordt het natuurlijk wel moeilijk kiezen welke titels je nu echt moet spelen. Wij hebben de beste games op de Lenovo Legion 7 voor je op een rij gezet:

1. Elden Ring

Ontwikkelaar: FromSoftware
We trappen af met Elden Ring, de nieuwste game van FromSoftware. De studio staat anno 2022 bekend als de grootmeester van hedendaagse RPG’s en stopt een nieuwe veer in de hoge hoed met Elden Ring. Dit keer schotelt de studio namelijk een open-wereld voor die zo gigantisch en divers is dat je verdwaald raakt in The Lands Between wegens de ongekende schoonheid.
Dat is geen verwijt, want niets is zo heerlijk als compleet ondergedompeld worden in deze bikkelharde wereld vol uitdaging. Elden Ring biedt overal waar je bent een uitdaging in de vorm van talloze vijanden die je het leven zuur maken. Er is dan ook geen beter gevoel dan wanneer je een grote baas verslaat. Vooral wanneer je dit met 60 fps doet die de Legion 7 mogelijk maakt.
forza horizon 5f1635864043

2. Forza Horizon 5

Ontwikkelaar: Playground Games
Van The Lands Between schakelen we over naar het virtuele Mexico, de speeltuin van racegame Forza Horizon 5. Playground Games heeft met het vijfde deel in de Forza Horizon-reeks haar beste werk ooit afgeleverd. Deze racetitel zit zo boordevol activiteiten dat je talloze treinritten kunt vullen en dat met een haarscherpe beeldkwaliteit.
De game oogt in iedere omstandigheden haarscherp, terwijl je met een 2K-beeldkwaliteit de game ervaart. 1440p is het technisch gezien niet doordat de Legion 7 je een 16-inch beeldverhouding voorschotelt. Naast die haarscherpe kwaliteit kun je tijdens iedere race met een framerate van tot wel 240 fps spelen doordat het scherm van de Legion 7 dit aan kan. Op Ultra settings geniet je van 75 fps.
cyberpunk 2077f1665048605

3. Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar: CD Projekt RED
Die hoge refresh rate is ook erg lekker bij de derde titel in deze lijst. Cyberpunk 2077 wil je namelijk spelen met de hoogst-mogelijke framerate en de Legion 7 schotelt 50 fps voor bij Cyberpunk. Het betreft hier immers een first-person shooter in een futuristische wereld waarin je lichaam en brein bijna samensmelt met technologie.
Night City leeft en zit boordevol toffe geheimen om te ontdekken. Deze futuristische open-wereld straalt dan ook met een regenboog van kleuren die op de Legion 7 prachtig tot zijn recht komen. Dit heeft te maken met een onwijs hoog contrastratio en een piek helderheid van 500 nits waardoor je alles goed kunt zien terwijl je je door de straten van Night City baant.
total war warhammer 3f1657270814

4. Total War: Warhammer 3

Ontwikkelaar: Creative Assembly
Een recente topper die zeker niet overgeslagen mag worden is Total War: Warhammer 3. De game van Creative Assembly is een meesterwerk in strategische oorlogsvoering die specifiek voor PC-spelers bedoeld is. De RTS is net zo groots en bombastisch als eerdere delen, maar excelleert juist door de experimentele vernieuwingen, ondanks dat deze niet bij iedereen in de smaak vallen.
Wat deze game vooral doet stralen op de Legion 7 is de indrukwekkende oorlogsvoering. Doordat zoveel personages in één klap op je beeldscherm de strijd met elkaar aangaan, wordt er veel gevraagd van de kracht onder de kap. Dat de Legion 7 dit zonder slag of stoot voor elkaar weet te boksen met een prima framerate is dan ook enorm genieten.
god of war pcf1585152006

5. God of War

We sluiten af met God of War, de PS4-game die eerder dit jaar ook naar de PC kwam.
Toen de game in 2018 verscheen werd de actie-RPG al snel bestempeld als één van de beste games van het jaar. Dit kreeg ontwikkelaar Santa Monica Studios voor elkaar door een combinatie van geweldige gameplay, bombastisch geweld van torenhoge proporties en dat allemaal verpakt in een verrassend intiem verhaal tussen vader Kratos en zoon Atreus. Op PC speelt de game als een zonnetje en is een aanrader voor iedereen die van een goede actietitel houdt.
Zo komt de game uitgerust met een nieuw vechtsysteem die de actie een stuk toffer maakt, doordat je veel dichterbij het geweld meemaakt. Onderweg de mogelijkheid hebben om de game te spelen is in ieder geval een enorm genot en dat al helemaal op de Lenovo Legion 7.
Dit artikel is in samenwerking met Lenovo.