Grey’s Anatomy seizoen 19 release in zicht: waar te streamen?

News
woensdag, 20 juli 2022 om 12:00
grays anatomyf1631628463
Grey’s Anatomy is al één van de langstlopende series ooit, maar het einde lijkt nog niet in zicht. Het was al bekend dat er een negentiende seizoen zou komen. Nu is bevestigd wanneer de release van seizoen 19 daadwerkelijk is.
Via het officiële Twitter-account van de serie is bekendgemaakt wanneer Grey’s Anatomy weer terugkomt op tv. Seizoen 19 is namelijk te zien vanaf 6 oktober, wat overeenkomt met de releaseperiode van eerdere seizoenen. Wel moet gezegd worden dat deze datum voor zover bekend alleen geldt voor de Amerikaanse zender ABC.
Wanneer het nieuwe seizoen van de nog altijd populaire ziekenhuisserie in Nederland verschijnt is niet bekend. Toch kunnen we al een gokje wagen op basis van seizoen 18, dat een paar maanden na de release in Amerika door Net 5 werd uitgezonden. Als dezelfde periodes worden aangehouden kun je Grey's Anatomy seizoen 19 hier waarschijnlijk in januari 2023 op tv zien.

Kun je Grey’s Anatomy ook streamen?

Mocht je niet zoveel lineaire tv kijken of een uitzending missen, dan zijn er nog genoeg andere opties. Zo kon je in het verleden een aflevering van Grey's Anatomy tot zeven dagen nadat hij op Net 5 te zien was terugkijken via NLZIET. Ook kun je hele seizoenen streamen.
Dat kon voorheen op Amazon Prime Video, maar sinds eerder dit jaar gaat dat niet meer. De hele serie is namelijk verhuisd naar Disney+. Daar zal seizoen 19 waarschijnlijk pas verschijnen als het in de VS helemaal is afgelopen. Een release op Disney+ in de zomer van 2023 lijkt waarschijnlijk.

Populair Nieuws