Diablo 4 komt toch niet naar Xbox Game Pass toe

News
dinsdag, 11 juli 2023 om 18:00
ymn8268ktzv816765733290971f1676787477
Er was de hoop bij fans dat Diablo 4 naar Xbox Game Pass zou komen, na een opvallende advertentie. Maar volgens de president van Blizzard klopt er niets van het gerucht.
Microsoft probeert nog steeds Activision Blizzard over te nemen, ondanks veel weerstand van verschillende waakhonden. Als de overname doorgaat, dan is de kans groot dat de games van Activision Blizzard ook naar Game Pass komen, net zoals dat gedaan is met veel titels van Bethesda.
Even leek het erop dat nu al één game Blizzard vroegtijdig naar Xbox Game Pass zou komen. Een Braziliaanse retailer van game-kaarten adverteerde namelijk met Diablo 4 voor Game Pass. Dat gerucht is alleen snel begraven door Blizzard. De president van de ontwikkelaar, Mike Ybarra, heeft op Twitter namelijk de komst van Diablo 4 naar Game Pass ontkend.

Prijs van Game Pass omhoog

De komst van een grote titel als Diablo 4 zou wel een goede manier zijn om nieuwe spelers naar de dienst te trekken. Een abonnement is recent namelijk iets minder aantrekkelijk geworden door een prijsverhoging voor Game Pass. Alleen de prijzen voor PC Game Pass zijn gelijk gebleven, de overige opties zijn met 10 tot 20 procent verhoogd.
Wel is het voor spelers nu weer mogelijk om Game Pass goedkoop uit te proberen. Eerder dit jaar heeft Microsoft een actie stopgezet waarbij je slechts 1 euro hoeft te betalen voor de eerste maand, maar die deal is nu weer terug!