Scoor nu korting in LEGO.com sale!

News
woensdag, 12 juli 2023 om 9:00
2022 07 08 lego bowserf1657267818
Aan een mooie LEGO set kun je je geld wel kwijt. Gelukkig is er ook af en toe nog uitverkoop. Nu stunt bijvoorbeeld LEGO zelf met de prijzen op LEGO.com.
Het is de laatste tijd nogal warm buiten, dus misschien heeft het deze zomervakantie je voorkeur om binnen lekker koel te blijven. Een LEGO set om de tijd mee te verdrijven is dan geen slecht idee. Als je een set wil met lekker veel steentjes kan de prijs alleen wel hoog uitvallen.

LEGO.com komt met korting op veel sets

Gelukkig is er nu een sale bij LEGO.com. Daarbij zijn veel mooie sets flink afgeprijsd. We zetten alvast het één en ander voor je op een rij.
Er zijn nog meer sets in de aanbieding, dus kijk vooral ook even bij het volledige overzicht. Terwijl de sale gaande is, zijn het ook nog een VIP-dagen, waarbij je als LEGO VIP allerlei extra bonussen kunt verdienen, zoals dubblele punten. Die punten kun je vervolgens besteden aan exclusieve kortingen of gewoon gebruiken als tegoed in de winkel. VIP worden is gratis, dus ook dat is het overwegen waard.
Overigens kun je ook elders LEGO scoren met korting. Amazon heeft ook het nodige in de aanbieding in verband met Prime Day. Voor dezelfde gelegenheid biedt dat online warenhuis ook kortingen op games.

Populair Nieuws