Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 14)

Article
zondag, 11 april 2021 om 16:00
balanf1618146360
De week zit er weer op en wat voor week was het zeg. Onstuimig weer werd afgewisseld met een zonnetje en we bleven maar wat graag binnen, ondanks het enorme Fieldlab experiment in Nederland. Gelukkig was binnen genoeg te doen op de consoles en tv. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 14)

Theo

Uitgespeeld: Balan Wonderworld
Gekocht: Balan Wonderworld
Gekeken: The Serpent
Deze week ben ik aan de slag gegaan met Balan Wonderworld. De game sprak me al aan toen de eerste trailers uitkwamen en ik moet bekennen dat het me niet tegenviel. Hoewel ik een ander soort game verwachtte is het resultaat erg leuk. De game is wat betreft werelden wat kort, maar daagt je uit om elk hoekje en gaatje te verkennen. Daarbij is alles in een erg vrolijk jasje gegoten en dat motiveert enorm om alles te verkennen. De Tims die in de game rondhuppelen zijn echt té schattig voor woorden en dus doe je er alles aan om er zoveel mogelijk naar je wereld te lokken! De review lees je snel op de site!
Daarnaast ben ik aan de bak gegaan met The Serpent op Netflix. Deze serie, die zich focust op een oplichter/ moordenaar in de jaren '70, intrigeerde me vanaf het eerste shot en daarom heb ik alle afleveringen bijna meteen gekeken. Wat een verhaal zeg en wat een gestoorde gast! Als je nog een toffe serie zoekt om te kijken, dan is dit een absolute aanrader. Daarbij zijn het maar acht afleveringen van een uur per stuk, dus je bent er zo doorheen.