John Williams en Phoebe Waller-Bridge werken aan Indiana Jones 5

News
maandag, 12 april 2021 om 8:00
indiana jones 5 release aangekondigd door disney 135859f1612955689
De ontwikkeling van Indiana Jones 5 is op zichzelf al een behoorlijk avontuur. Inmiddels zit er toch enig schot in de zaak: er is namelijk een tweetal mensen aangenomen. John Williams zorgt als vanouds voor de muziek, terwijl Phoebe Waller-Bridge de cast van de film versterkt.
Indiana Jones 5 werd al geruime tijd overwogen en is ook al jaren af en aan in ontwikkeling. Nu gaat het blijkbaar goed genoeg dat Disney zich uitlaat over de cast en componist. Die laatste is John Williams, de legendarische componist die al sinds Raiders of the Lost Ark de muziek van de Indiana Jones films verzorgt.

Wie speelt Phoebe Waller-Bridge in Indiana Jones 5?

Phoebe Waller-Bridge ken je misschien als L3-37 uit Solo: A Star Wars Story, of als schrijver en hoofdrolspeelster van de comedyserie Fleabag. Ook heeft ze bijgedragen aan het script voor No Time to Die. Haar rol in Indiana Jones 5 is nog een raadsel, maar op dit moment is ze naast Harrison Ford het enige castlid dat is bekendgemaakt.

Waar gaat Indiana Jones 5 over?

De plot van Indiana Jones is nog onbekend. Er zijn geruchten dat Indy dit keer op zoek gaat naar de zogeheten Fountain of Youth. Dit is nog onbevestigd en het duurt mogelijk nog wel even voor er langs officiële kanalen details worden gedeeld over het verhaal van de film.
Naast Harrison Ford en John Williams keert ook Steven Spielberg terug voor de film. Dit keer regisseert hij alleen niet, maar is hij uitvoerend producent. De regie is in handen van James Mangold (Logan, Ford v Ferrari). De film staat voor 29 juli 2022 op de kalender.

Populair Nieuws