Deze PS5-game is nu met mega korting te scoren

News
donderdag, 30 mei 2024 om 13:00
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
De kogel is door de kerk: er komt een nieuwe Assassin’s Creed game aan met een setting waar je U tegen zegt. Maar voor we afreizen naar het prachtige land van de rijzende zon is het mogelijk om de huidige Assassin’s Creed Mirage te spelen voor een laag bedrag.
Assassin’s Creed Mirage kwam uit in oktober 2023 en kreeg een 8 in onze recensie. Daar schreven we onder meer het volgende:
'The Order of the Ancients is wederom de straten onveilig aan het maken en als echte sluipmoordenaar moet jij hun identiteit zien te onthullen, om ze vervolgens een kopje kleiner te maken. In een vaste opzet vind je in een eerste reeks kleinere missies aanwijzingen die uiteindelijk naar de climax leiden: het grote moordmoment. Vaak spelen die zich af in goed bewaakte paleizen of andere grote locaties, waarbij jij als speler een weg naar binnen moet vinden.’
Deze game is nu te koop bij MediaMarkt voor slechts 24,99 euro voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X. Het gaat hierbij om de standard edition. De deluxe edition is te koop voor drie tientjes.

Nieuwe Assassin’s Creed: naar Japan

De nieuwe Assassin’s Creed heet Assassin’s Creed Shadows en staat gepland voor dit jaar. Daar hebben we inmiddels meerdere artikelen over geschreven. Zo hebben we een artikel geschreven waarin meer details onthuld worden. En ook hebben we alle editie op een rijtje gezet die er te koop zijn.
Verder schreven we eerder: 'Die samoerai is gebaseerd op een echte historische figuur, wat een primeur is. Nooit eerder was een historisch figuur daadwerkelijk één van de speelbare personages in een Assasin's Creed-game. Qua speelstijl zal Yasuke vergelijkbar zijn met de protagonisten van de recentere RPG-achtige Assassin's Creed-games (Origins, Odyssey en Valhalla).'  
Heb jij Mirage gespeeld en kijk je uit naar de nieuwe? Laat het vooral weten in de reacties hieronder.

Populair Nieuws