Deze beroemde acteur woont ineens in dezelfde ruimte als bekende tv-serie

News
donderdag, 25 april 2024 om 7:00
ansel elgort
Als je als acteur wereldberoemd wordt, staat daar vaak een goedgevulde bankrekening tegenover. Toch betekent dat niet altijd een dik penthouse, zo blijkt. Acteur Ansel Elgort woont namelijk héél ergens anders.
Ansel Elgort is bij veel mensen bekend als één van de hoofdrolspelers uit The Fault in Our Stars (of bij onze Luuc door Baby Driver). De laatste grote hit die hij scoorde is de tv-serie Tokyo Vice, die streamen is op HBO Max.
Baby Driver (Blu-ray) Image
Baby Driver (Blu-ray)
EUR19.75
Op voorraad
Koop op bol.
En daar is iets opvallends mee aan de hand. Want wat blijkt? Elgort dompelt zich he-le-maal onder in de Japanse cultuur. Zo is bekend dat hij als voorbereiding op zijn rol vier uur per dag Japans oefende om in de serie bepaalde Japanse conversaties uit te voeren.

Zelfde locatie als de tv-serie

Maar er is nog meer aan de hand. Wat hij woont tegenwoordig kennelijk in dezelfde ruimte als zijn hoofdpersoon in de show. Wie zijn Instagram-pagina bekijkt, ziet daar foto’s op in een ruimte die verdacht veel lijkt op die uit de serie. En in meerdere posts wordt dit ook opgebracht door zijn fans.
Een andere fan reageert vervolgens dat het inderdaad dezelfde ruimte is als Tokyo Vice, dat ze dit weet doordat de acteur een keer live ging op Instagram. Het gaat om een kleine ruimte.

Ophef rondom Elgort, maar hij richt zich op andere dingen

Onlangs heeft Elgort in Tokio een expositie gehouden met allemaal kalligrafie werken die hij had gemaakt. De opbrengsten daarvan gaan naar het goede doel.
Het is niet duidelijk hoe lang de acteur van plan is om in Japan te wonen of te blijven. In Amerika ligt hij onder een vergrootglas wegens seksueel overschrijdend gedrag, iets wat hij zelf ontkend heeft. Ondertussen is de tv-show Tokyo Vice, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal over een journalist die verslag doet in de onderwereld van Japan, een hit. Er zijn reeds twee seizoenen van uitgebracht.
Lees ook ons artikel met 5 redenen om Tokyo Vice te kijken.

Populair Nieuws