Opnames Peaky Blinders-film dit jaar eindelijk van start voor Cillian Murphy

News
maandag, 08 januari 2024 om 12:30
peaky blindersf1704709553
Fans van Peaky Blinders wachten al een lange tijd op updates over de film. Volgens de maker mogen Cillian Murphy en de andere castleden zich eindelijk klaarmaken voor opnames later dit jaar.
Peaky Blinders is in 2022 officieel ten einde gekomen met seizoen 6. Maar dat betekent niet dat het verhaal van de gelijknamige bende uit Birmingham klaar is. Steven Knight, de maker en bedenker van de serie, had eerder al laten weten dat hij het verhaal wil afsluiten met een film.
Lange tijd bleef het alleen stil over het project. Cillian Murphy heeft recent nog laten weten open te staan voor een film. Nu heeft Knight alleen toch weer van zich laten horen in een interview met Radio Times. Daarin laat de schrijver weten dat hij verwacht dat later dit jaar de opnames kunnen beginnen.

“Ik werk momenteel aan de laatste stukjes voor het script van de film. Het plan is om te beginnen met filmen in het midden van 2024.”

Waar gaat de Peaky Blinders film over?

Aangezien het script voor de film nog niet klaar is, zijn er officieel nog geen details bekend over het verhaal. Wel is duidelijk dat er een tijdsprong zal zijn ten opzichte van de serie. Waar de show namelijk eindigde in de jaren 30, heeft Knight laten weten dat de Tweede Wereldoorlog de achtergrond vormt voor de film.
Cillian Murphy, die zondag nog een Golden Globe won voor zijn rol in Oppenheimer, zal sowieso terugkeren als Thomas Shelby. Daarnaast lijkt Paul Anderson ook terug te keren als oudste broer Arthur. Voor de overige cast, zoals publiekslieveling Tom Hardy als Alfie Solomons, staan er nog vraagtekens.

Populair Nieuws

Laatste Reacties