Deze grote game zal voorlopig niet naar Xbox Game Pass komen

News
dinsdag, 30 november 2021 om 18:00
cyberpunk 2077 screenshotf1578999989
De Xbox Game Pass is een bibliotheek aan games. Xbox wil graag nieuwe titels op de Pass hebben zodat meer mensen overtuigd worden om een abonnement af te sluiten, maar één game hoeven de spelers in ieder geval niet binnenkort te verwachten.
Onlangs was er een Q&A met Adam Kiciński, de president van CD Projekt RED. Tijdens deze Q&A kreeg hij de vraag of Cyberpunk 2077 ergens binnenkort op de Xbox Game Pass zou komen. Kiciński antwoordde dat hij altijd kijkt naar manieren om geld te kunnen verdienen, maar denkt dat het momenteel niet het juiste moment is om Cyberpunk 2077 naar de Game Pass te brengen.

Wanneer komt de game wel naar Game Pass?

Het kan nog wel even duren voordat Cyberpunk 2077 naar de Xbox Game Pass komt. Kiciński zegt wel kans te zien en denkt er geld mee te kunnen verdienen, maar gezien zijn antwoord zal hij meer winst behalen als spelers de game los kopen. Zolang dat goed loopt zal de game nog niet naar de Xbox Game Pass gaan.
Nu is het dan de vraag hoe het zit met de verkoopcijfers. De laatste tijd wordt Cyberpunk 2077 weer veel aangeschaft. De game was zelfs even de best verkochte game op Steam. Door de nieuwe spelers heeft de game ook veel betere reviews gekregen. Zolang de game dus goed blijft verkopen, zal Cyberpunk 2077 niet snel zijn weg vinden naar de Xbox Game Pass.