Cyberpunk 2077 momenteel de best verkochte game op Steam

News
maandag, 29 november 2021 om 13:00
cyberpunk 2077f1665048605
Een hoop gamers geven Cyberpunk 2077 toch een tweede kans, dit blijkt uit de lijst van meest verkochte games van Steam. De game heeft namelijk nummer 1 weten te bereiken van meest gekochte games op dit moment.
Het spelersaantal van Cyberpunk 2077 krijgt de laatste tijd een flinke boost. Nu de game namelijk voor 50 procent korting te halen is via Steam is de game momenteel de best verkochte game op het platform. Cyberpunk 2077 wordt dus nu beoordeeld door een grote groep nieuwe spelers. Deze spelers zien dat de problemen die aan het begin vooral aanwezig waren nu voor een groot deel zijn opgelost.

Positieve reviews voor Cyberpunk 2077

Onlangs viel het op dat de game de laatste tijd op Steam een hoop positieve reviews kreeg. Hier bedankte een medewerker van CD Projekt nog iedereen voor op Twitter. De goede reviews zorgen er dus ook voor dat nog meer mensen geïnteresseerd zijn in de game en deze nu wel met korting willen aanschaffen.
Ondanks de niet al te goede start lijkt Cyberpunk 2077 dus toch nog wel een succes te worden voor ontwikkelaar CD Projekt RED. Het bedrijf kwam eerder juist in de problemen door de release.
Door de problemen vroegen veel spelers namelijk om een refund. Er werd zelfs verwacht dat CD Projekt RED door alle problemen zou worden overgekocht door een groter bedrijf, maar CD Projekt RED is hier geen voorstander van.