Deze games verdwijnen van de Xbox Game Pass

News
woensdag, 05 januari 2022 om 8:00
still image xbox game pass 2 ea play title cardsf1620123579
Dankzij Xbox Game Pass kan je een hoop gratis games spelen. Hoewel Xbox er alles aan doet om nieuwe titels toe te voegen, verdwijnt er om de zoveel tijd ook een aantal games. Microsoft heeft van zeven games laten weten dat ze deze maand uit Game Pass zullen verdwijnen.
Xbox Game Pass, op PC sinds kort bekend als PC Game Pass, is een soort Netflix voor games. Het enige nadeel is dat, net zoals bij Netflix, sommige van de titels in de bibliotheek na een tijdje ook weer verdwijnen. Microsoft heeft nu bekendgemaakt welke games er in januari zullen verdwijnen van Game Pass.

Welke games verdwijnen van Xbox Game Pass?

Er zullen zeven games verdwijnen van Game Pass. Het gaat om PUBG, Kingdom Hearts III, Desperados 3, Ghost of a Tale, Mount & Blade: Warband, Pandemic: The Board Game en YiiK: A Postmodern RPG. PUBG zal op 10 januari verdwijnen en de andere games op 15 januari. Je hebt dus tot die tijd om de games nog gratis te spelen.
PUBG zal nog wel gratis te spelen zijn nadat hij uit Game Pass verdwijnt. De game wordt namelijk vanaf 12 januari free-to-play, wat natuurlijk ook verklaart waarom de game weggaat uit Game Pass. De andere games worden helaas niet gratis voor iedereen, maar mocht je de games uitproberen voor 15 januari en deze leuk vinden, dan kan je de games met korting kopen in de Xbox store.