5500 euro aan games op de Xbox game pass

News
vrijdag, 24 december 2021 om 17:00
xbox game passf1628271615
De game pass is een geweldige manier om van allerlei games te genieten, zonder dat je voor die games hoeft te betalen. Uiteraard betaal je een bepaald bedrag om deel te nemen aan de dienst, maar daarvoor krijg je 5500 euro aan games terug!
Over het jaar 2021 heeft Microsoft zo een 5500 euro aan games toegevoegd aan haar dienst. De game pass loopt ontzettend goed, maar hoelang dat zo zal blijven is nog maar de vraag. Gamers zijn inmiddels wel al helemaal gehecht aan de dienst, die ervoor zorgt dat je allerlei games kunt spelen tegen een bepaald bedrag. Je abonneert als het ware op de game pass, en zo komen er allerlei leuke games vrij. Niet alleen Microsoft games, maar ook andere spellen.
Maart was in 2021 de beste maand als het aankomt op games, toen werd er een lading games ter waarde van 850 euro toegevoegd aan de dienst. De maand daarop was wel meteen een inkakker, toen werd er voor 250 euro aan games toegevoegd. Een paar bekende titels uit maart zijn Squadrons, Outriders, Genesis Work en Yakuza 6. In april werden games als GTA V en Zombie Army 4: Dead War toegevoegd.

Wat krijgen we in december?

Mocht je het nog niet meegekregen hebben, ook december heeft een aantal nieuwe games. Het arsenaal wordt toegevoegd met onder andere Among Us en Broken Age. Maar games als Mortal Kombat 2 en Firewatch zijn naar de dienst gebracht. Firewatch is al een wat oudere game, maar terug in 2016 kreeg het spel van ons een 9. De hele lijst is op de website van Xbox te bekijken.